Ready to Sport watersportdag

Op een stralende 29 september organiseerde Ready to Sport een watersportdag op de Willem-Alexanderbaan. Kinderen met een lichamelijke beperking konden deze dag kennismaken met maar liefst 6 watersporten. 21 Kids maakten van deze mogelijkheid gebruik en hadden een heerlijke actieve dag op het water. Bekijk een aantal foto’s van deze dag in het foto-album op Facebook.

Primeur in Nederland: Titan Swim

Op 18 en 19 augustus werd voor het eerst in Nederland een Titan Swim georganiseerd op onze Willem-Alexanderbaan; een obstacle race in en door het water. Ongeveer 3.000 fanatiekelingen gingen verdeeld over 2 dagen de uitdaging aan om 15 obstakels in het water te trotseren. Vanwege het grote succes, komt de Titan Swim ook in 2019 weer terug naar de Willem-Alexanderbaan. Check de kalender voor de data.

Van de Kaart op de baan

Het tv-programma Van de Kaart van Omroep West was onlangs te gast op onze roeibaan. Presentator Jet Sol trekt in het programma een lijn op de kaart van de regio. Ze moet in een rechte lijn van A naar B zien te komen. Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap gaat Jet op pad, dwars door huizen, struinend door straten ontmoeten ze allerlei mensen uit de regio. Een programma met bijzondere ontmoetingen en hilarische situaties. Zo ook bij de roeibaan, waar Jet ontvangen werd door beheerder John Tadeij van Sportbedrijf Rotterdam en natuurlijk wordt overgezet door oud-Olympisch kampioen roeien Ronald Florijn.

Bekijk hier de aflevering. Vanaf minuut 17 zie je de roeibaan.