*
Menu
Zoek
Taalkeuze
Weer
Facebook

Uw evenement

Een event organiseren is topsport: veel voorbereiding en op het juiste moment pieken. Daar weten wij alles van. De passie, expertise en gastvrijheid om voor jouw gasten een unieke ervaring neer te zetten is bij de Willem-Alexander Baan dan ook volop aanwezig. En dat alles op een bijzondere locatie in Zevenhuizen, tussen Rotterdam en Den Haag.
 
Ruimtes
Het complex telt drie verschillende ruimten die te gebruiken zijn. Het geheel is omgeven door prachtige natuur en is voorzien van alle moderne faciliteiten en voldoende parkeergelegenheid. Je bent bij ons aan het juiste adres voor congressen, vergaderingen, feestelijke bijeenkomsten, clinics en sportieve activiteiten.
 
Grote zaal
Het uitzicht over de roeibaan, naastgelegen natuur en de metropool Rotterdam prikkelt de gasten direct. De sfeer is modern en doet door het natuurlijke materiaalgebruik toch warm aan. Regatta heeft een enorm balkon zodat de gasten ook van de buitenlucht kunnen genieten. De ruimte gelegen in het roeipaviljoen is geschikt voor een congres, receptie, dinerbuffet of feest.

Regatta is in theateropstelling standaard voorzien van 100 strak vormgegeven stoelen. Ook is er een mogelijkheid om robuuste tafels met bankjes te plaatsen voor bijvoorbeeld een brainstormsessie.
 
Capaciteit theater: 140 personen
Capaciteit receptie: 250 personen
 
Vergaderzaal
Bootsman 1
Een lichte ruimte waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. De Bootsman is eventueel te combineren met de Stuurvrouw en vormt dan een krachtig koppel. De vergaderruimte is standaard voorzien van comfortabel meubilair en een scherm voor presentaties.
 
Capaciteit U: 12 personen
Capaciteit carré: 15 personen
Capaciteit theater: 25 personen
 
Kleine zaal
Stuurvrouw
De ruimte gelegen in het roeipaviljoen is licht en ruim opgezet. Stuurvrouw is eventueel te combineren met de Bootsman en is standaard voorzien van comfortabel meubilair en een scherm voor presentaties.
 
Capaciteit: 6 personen

Bezichtiging, meer informatie of offerte?
Neem dan contact op met:
Sportbedrijf Rotterdam
John Tadeij
jrm.tadeij@sportbedrijfrotterdam.nl
 
 
  • nl
  • en

Weersverwachting

Rotterdam


Meer weer in Rotterdam

Facebook

Berichten

Partners